Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Super Eggs Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Oua pasteurizate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Super Eggs produce, ambaleaza si livreaza oua pasteurizate integral, numite si oua lichide, cat si albus pasteurizat si galbenus pasteurizat.

Ouale pasteurizate se livreaza atat in bag-in-box-uri de 3 kg, 5 kg, 10 kg si 20 de kg, in cisterne de cate o tona, cat si in autocisterne de 20 de tone.

Termenul de garantie, atat pentru oua pasteurizate integral, cat si pentru albus sau galbenus pasteurizat este de 12 zile de la data fabricatiei.

Ouale pasteurizate sunt fabricate pe baza fisei tehnice pe care ne-o pune la dispozitie fiecare client in parte, astfel incat acesta sa le poata folosi conform retetarelor din domeniul alimentar in care el activeaza.

Garantia calitatii oualor pasteurizate integral, a albusului pasteurizat si a galbenusului pasteurizat este data de faptul ca Super Eggs controleaza intregul proces de productie, de la furajele cu care sunt hranite gainile si pana la fabricarea oualor pasteurizate si, atat centrul de colectare, sortare si ambalare oua cat si fabrica de oua pasteurizate sunt certificate IFS.
Din Gura in Gura